+/48/ 505 046 714

info@3citydent.com

Navn og etternavn

METAMORFOSER

På kontoret mitt treffer jeg i hverdagen pasienter med store stomatologiske problemer. Mange av dem har ikke bare vondt i tennene og problemer med å spise, men de er sjenerte og vil ikke smile. De drømmer ikke om Holywood smil , men de vil kun føle seg bra.

Takket være modernę metoder kan vi oppnå utrolige resultater i stomatologi. Ved bruk av kirurgiske, ortodontiske og protetiske løsninger gir vi tilbake et pent smil og vi tar knekken på vond og ubehag mens du spiser.
Vi kan allerede i dag gjøre noe for at til og med du får lyst til å smile!

Bli kjent med våre pasienter

30 år gammel pasient unngikk time hos tannlege i mange år. Derfor måtte vi fjerne noen øvre tenner. Mangler ble fylt med protetiske broer.

40 år gammel kvinnelig pasient har mistet noen tannvev på grunn av genetisk feil av tannemaljen og tenners gnissel. I tillegg var tennene veldig misfarget pga.røyking. Takket være protetiske tannkroner fikk hun det pene smilet tilbake.

 

35 år gammel kvinnelig pasient har mistet tenner på grunn av perodontitt. Etter 4 måneder med midlertidig bro og tannkjøtt helbredning utførte vi protetisk bro som gjenoppbygde den fremre delen av tannbue.

 

35 år gammel pasient ville forandre utseende av sine tenner fullstendig. Vi brukte delvis zirkonium kroner.

 

25 år gammel kvinnelig pasient etter leppe og ganespalte meldte seg til oss for å forbedre smilet sitt. I fortida hadde hun ortodontisk behandling, men den ga henne ikke gode nok resultater. Vi brukte protetiske tannkroner og de gjorde at hver årsak er god til å le for pasienten vår nå!

 

60 år gammel kvinnelig pasient kontaktet oss for å behandle perodontitt og forbedre utseende av tenner. Vi brukte splinting av de øvre tennene, noe som ikke bare ga pasienten et nytt, pent smil men også stabliserte tenner som var rammet av perodontitt. Pasienten vil kontakte oss igjen for å viderebehandle nedre tenner.

60 år gammel kvinnelig pasient kontaktet oss for å forbedre utseendet av sine tenner. En av de fortennene måtte fjernes. Vi brukte tannkroner og broer sammen med rens og tannbleking.

60 år gammel pasient kontaktet oss for å gjøre opp for manglende tenner og forbedre utseendet på fortennene. Vi brukte hos ham Zirkonium broer og keramiske skallfasetter , noe som ga et oppsiktsvekkende og naturlig effekt.

60 år gammel pasient som lider av periodontitt ville erstatte manglende tenner og forbedre utseende av misfargete med røyk fortenner. I hans tilfelle brukte vi ikke skallfasetter, men komplekse tannkroner, som i tillegg splintet tennene rammet av periodontitt.

50 år gammel pasient kontaktet oss for å erstatte manglende tenner og for å forbedre fargen og formen av de øvre tennene. Vi behandlet ham ved å sette broer og Zirkonium kroner og keramiske skallfasetter. Takket være disse fikk pasienten tilbake et pent smil og riktig okklusjon i den fremme delen.

30 år gammel pasient ville gjenoppbygge tennen sin etter at den gamle fyllingen falt ut. Vi gjennomførte en gangs oppbygging ved bruk av kompositt.

30 år gammel pasient var ikke fornøyd med formen av sine øvre fortenner. Vi brukte ikke invasiv (uten boring) gjenoppbygging med kompositt slik at tennene virker mer like.

60 år gammel pasient kontaktet oss for å behandle periodontitt og forbedre  utseendet av tennene sine. Vi brukte splinting av de øvre tennene med komposittkroner. De ga pasienten ikke bare et nytt, pent smil men stabiliserte også tennene rammet av perodontitt. Pasienten skal kontakte oss for å behandle nedre tenner videre.

Kontakt oss

Adresse

Maria Radziwilska, Happy Smile

ul. Wileńska 56, 80-215 Gdańsk

Polen

   

Telefon

Łukasz + 48 505 046 714

Maria +48 509 542 074

   

Email

info@3citydent.com

Strony internetowe - odee.pl